Uw expert in het aanleggen en onderhouden van tuinen alsook het snoeien en vellen van hagen en bomen in de regio's rond Gooik, Halle en Ninove.

Wil je graag je tuin omtoveren tot een mooie plek waar je tot rust kunt komen? Ben je op zoek naar een manier om je tuin leuk in te richten voor je kinderen? Debo-Garden uit Kester is uw expert voor het aanleggen en onderhouden van tuinen.

We voeren jouw project volledig uit zodat je zonder zorgen van de tuin van je dromen kunt genieten. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Een tuin mooi aangelegd en onderhouden

Zit je met een paar ideeën om je tuin in te richten, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Bij Debo-Garden uit Gooik beschikken we over een team van tuinarchitecten die jouw droomtuin ontwerpen.

Na het ontwerp van onze of uw gekozen tuinarchitect, leggen wij als aannemer je tuin volledig aan van A tot Z. We planten bomen, struiken, bloemen en als je graag een vijver of andere waterpartij wil, dan zorgen we ook daar voor. Gazons worden vakkundig aangelegd op een genivelleerde grond. Je ziet je eigen tuin groeien waar je bij staat.

Wil je graag je tuin in de beste staat houden?

Laat je tuin dan onderhouden door Debo-Garden. We beschikken over de juiste expertise en het juiste materiaal om uw gras te maaien, bomen te snoeien, coniferen en hagen in de juiste vorm te scheren en onkruid te verwijderen.

Je tuin ligt er op die manier telkens verzorgd en mooi bij. Hagen snoeien in de regio's rond Gooik, Ninove of Halle? Neem contact op voor meer informatie.

Wil je graag je tuin in de beste staat houden?

Laat je tuin dan onderhouden voor Debo-Garden. We beschikken over de juiste expertise en het juiste materiaal om uw gras te maaien, bomen te snoeien, coniferen en hagen in de juiste vorm te scheren en onkruid te verwijderen.

Je tuin ligt er op die manier telkens verzorgd en mooi bij. Neem contact op voor meer informatie.

Bomen en hagen in topconditie door de juiste manier van snoeien en vellen

Het snoeien of vellen van bomen en hagen kan een lastige klus zijn. Bij Debo-Garden beschikken we over de juiste machines om dit op een professionele manier te doen.

Wil je een boom laten vellen? We vellen de boom en frezen de overblijvende stronk vakkundig. Op die manier laat de gevelde boom geen storende sporen na. Bij al onze werken zorgen we voor een optimale veiligheid zodat er geen ongelukken kunnen ontstaan.

Een functioneel terras, oprit of parking om de tuin bereikbaar te maken

Bij de aanleg van een terras, oprit of parking is het belangrijk om de ondergrond zo egaal mogelijk te maken met een duurzame bedekking. We beschikken over professioneel materiaal om je tuin terug bereikbaar te maken. Je kiest de bedekking die het beste bij je tuin en budget past: kasseien, betonklinkers, kleiklinkers, granietklinkers of blauwe steen.

Kleine grondwerken om je tuin te nivelleren of waterpartijen aan te leggen

Een tuin kan er soms hobbelig bijliggen en dat is niet altijd handig om bijvoorbeeld een gazon mooi aan te leggen. Wij nivelleren alle gronden zodat je vanuit een goede basis kunt werken.

Wil je graag een zwembad, vijver of andere waterpartij aanleggen? Maak dan gebruik van onze dienst om graafwerken uit te voeren. Wij beschikken over alle expertise om dit op een veilige en professionele manier te doen.

Welke grondwerken doen we?

  • kleine grondwerken
  • nivelleren van tuinen
  • uitgraven van kelders en zwembaden
  • graven van sluiven
  • rioleringswerken

Neem contact op voor meer informatie of een gratis offerte!